Sådan bliver du markedsaktør på energibørsen BiomassPool

Det er enkelt at blive oprettet som markedsaktør (køber eller sælger) på energibørsen BiomassPool, og det er ikke forbundet med oprettelses gebyr eller lign. til BiomassPool. Det er muligt at blive oprettet som markedsaktør på 1-2 dage.

For at blive oprettet som markedsaktør for at handle på energibørsen BiomassPool er der nedenstående ansøgnings proces:

Ansøgnings proces:

1)    Du finder ansøgnings formular for købere og sælgere samt formular vedr. certificerings standarder på sitet under ”Dokumenter”. Du kan også rekvirere ansøgningsformularen ved at sende en mail til kl@biomasspool.com eller ringe til os på tlf. 2966 3779. Ansøgningsformularen skal udfyldes og underskrives

2)    Leverandører/sælgere skal ligeledes udfylde og underskrive formularen vedr. certificerings standarder el. Alternativ dokumentation (Excel-ark)

3)    Ansøgningsformularen (og for leverandører ligeledes formularen vedr. certificerings standarder el. Alternativ dokumentation) samt kopi af gyldigt pas for den person, der på vegne af virksomheden ansøger om oprettelse på BiomassPool scannes og sendes på mail til: kl@biomasspool.com.

BiomassPool vurderer ansøgningen:

For at sikre, at markedsaktørerne kan leve op til sine forpligtelser, som de indgår på energibørsen foretager BiomassPool en vurdering af hver enkelt ansøger. Såfremt vi har behov for yderligere information vil vi rette henvendelse.

BiomassPool og markedsaktøren indgår en markedsaktør aftalen

Efter ovenstående vurdering og godkendelse udstedes markedsaktør aftalen i 2 eksemplarer af BiomassPool og fremsendes direkte til markedsaktøren for underskrivelse.

Markedsaktøren skal herefter underskrive og returnere det ene eksemplar til BiomassPool. Herefter udstedes login (username og password) og markedsaktøren er nu oprettet og kan handle på BiomassPool

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk